Referenser

Vi på Developmind är stolta över att ha hjälpt ett brett utbud av klienter att uppnå sina mål. Vi har arbetat med elitidrottare, idrottslag, skolor och företag inom näringslivet. Vi är tacksamma för den positiva feedbacken vi har fått från våra klienter vilket visar på det positiva resultatet av vårt arbete. Även om vi inte kan namnge våra klienter på grund av konfidentialitetskravet, kan vi säga att vi fått feedback som bekräftar vårt arbete och vårt engagemang för att hjälpa våra klienter att nå sina mål.

Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa tjänster till våra klienter och är glada över att ha bidragit till deras välmående och utveckling. Vi ser fram emot att fortsätta arbeta med våra klienter och hjälpa dem att uppnå sina mål.
 

Med klienternas godkännande kan vi här dela med oss av ett axplock från deras feedback utan att namnge dem: 

Ishockeyspelare, 16 år – Juniorspelare

” Jag tycker alla sessioner har fungerat jättebra. De första hjälpte mig otroligt mycket för att kunna prestera bra i en annan miljö. Jag tycker även att du har hjälpt mig bra under en väldigt svår situation med klubben. Jag har varit väldigt nöjd och har inga invändningar faktiskt!” 

Ishockeyspelare, 18 år – SHL/HockeyAllsvenskan

” Jag kan inte direkt ge dig någon feedback eftersom detta var första gången jag jobbat med idrottspsykolog men jag är väldigt nöjd. Du är pålitlig, kan relatera, du är smart och tydlig!” 

Handbollsspelare, 21 år - Damallsvenskan

”Du utgår ifrån kundens perspektiv och behov. Väldigt lätt att prata med och framför allt förstående. Genom dina frågor och verktyg öppnar du nya perspektiv och ett synsätt att se det på.” 

Ishockeyspelare, 17 år - Juniorspelare

”Jag är jättenöjd med arbetet, du har hjälpt mig med det psykologiska otroligt mycket! Du är väldigt professionell i det du gör.”

HD-artikel

Helsingborgs dagblad uppmärksammar mitt arbete med OV Helsingborgs damlag som spelar i Damallsvenskan

Genomförda uppdrag & samarbeten