OM OSS

Developmind Sport Psychology Consulting AB grundades våren 2022 och har sedan dess hunnit växa och etablerat sig på marknaden inom idrottspsykologiska tjänster. Bolaget riktar sig främst till elitidrottare, idrottslag, skolor och företag inom näringslivet. Ludvig Nilsson som är grundare och VD för bolaget, är erfaren och specialiserad på att hjälpa individer och lag att hantera utmaningar både inom tävlingar och prestationer.

Developmind erbjuder ett brett utbud av tjänster för att möte varje klients unika behov, inklusive individuell rådgivning både genom fysiska möten och via Teams/Zoom.

På Developmind tror vi på att anpassa tjänsterna efter varje klients unika behov och mål, och därför erbjuder vi skräddarsydda rådgivningsprogram för varje enskild klient. Att prestera på en hög nivå kan kännas tufft och krävande. Vi på Developmind vill därför hjälpa våra klienter att skapa långa och hållbara karriärer genom idrottspsykologisk rådgivning.

Förutom individuell rådgivning, erbjuder vi även föreläsningar och workshops för idrottslag, skolor och företag inom näringslivet. Vi förstår vikten av att ha en stark och motiverad grupp, och våra föreläsningar och workshops är utformade för att bygga team, förbättra kommunikation, utveckla gruppdynamik, öka förståelsen för varandra samt öka produktiviteten genom att fokusera på psykologiska aspekter av prestation.

Developmind tror på kraften av psykologi inom idrott och näringslivet och vi är engagerade i att hjälpa våra klienter att nå sin fulla potential och uppnå sina mål. Vi arbetar utifrån vetenskapligt baserade metoder som anpassas utifrån dina behov. Idrottspsykologisk rådgivning innefattar allt från social utveckling, planering och målsättning, till beslutsfattande i tävling, inlärningsförmåga och stresshantering. Med våra skräddarsydda tjänster och vår erfarenhet är vi ett utmärkt val för klienter som söker högkvalitativa tjänster inom idrottspsykologi.